Condimento Tartufo

Aceto balsamico 12 rokov staré v spojení s macerovanou dehydrovanou čiernou hľuzovkou tvorí dokonalú súhru pre vylepšenie jedla.

Zobraziť viac

16,90 

Na sklade

Porovnať
Objem

Pôvod

Región

Kvalita

Hustota

Zrenie

Popis

dehydrovaná čierna hľuzovka (Tuber Melanosporum) 0,3% (rovnajúca sa 1,2% čerstvej), hľuzovková aróma (0,1%), pomaly varený hroznový mušt, vínny ocot z dubového sudu

Úžasná kombinácia pre milovníkov hľuzoviek. Dlhoročné zrenie a macerácia dehydrovanej čiernej hľuzovky spolu s aceto balsamico v dubových sudoch vytvára túto úžasnú koncentrovanú chuť.

Ideálne na dochutenie tataráku, omelety a vajíčok. Výborný doplnok ku krémovému rizotu a krémovým cestovinám.

Zatiaľ nie sú žiadne recenzie.

Recenzie môže písať iba prihlásený zákazník, ktorý produkt zakúpil.