Sabino Leone Coratina bag in box 3000ml
![Čerstvý olivový olej](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.oleamo.sk/user/banners/cerstvy.jpg?633afdf0)
Čerstvý olivový olej
priamo z fariem, plnený do fliaš až pri našej objednávke
![Garancia kvality a pôvodu](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.oleamo.sk/user/banners/garancia.jpg?633b0015)
Garancia kvality a pôvodu
máme analýzy a certifikáty, ale hlavne osobnú skúsenosť s výrobcami
![Ocenenia](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.oleamo.sk/user/banners/ocenenia.jpg?633af8cd)
Svetovo ocenené oleje
sledujeme skutočne odborné súťaže a svetový rebríček
![Osobný odber v Bratislave](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.oleamo.sk/user/banners/osobny_odber.jpg?633b0a01)
Osobný odber v Bratislave
Všetky oleje skladom Na Pántoch 18 v Rači
![8 rokov na trhu](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.oleamo.sk/user/banners/roky_na_trhu.jpg?65d486f5)
8 rokov na trhu
Prinášame Vám kvalitné olivové oleje od roku 2016
Podrobný popis
Senzorický profil
Apúlia je región s najväčšou produkciou olivových olejov v Taliansku a odroda coratina je srdce tohto trhu. Je to silná odroda, veľa polyfenolov, maximálna intenzita, silná pikantnosť a trávnatosť. Pre odrodu coratina je charakteristický prejav zelenej mandle, korenia a trávnatosti.
Vôňa
Zelená mandľa, zelená oliva, olivový list a rajčinový list.
Chuť
Silná a intenzívna chuť, ktorá presne definuje odrodu coratina. Zelené nezrelé tóny, horkosť a pikantnosť sú prítomné a dlhotrvajúce.
Kombinácie s jedlami
Strukoviny, grilované a pečené červené mäso, silné intenzívne syry. Pizza.
Dodatočné parametre
Kategória: | Talianske olivové oleje |
---|---|
Pôvod: | Taliansko |
Región: | Apúlia |
Odroda: | coratina |
? Intenzita: | intenzívny |
? Acidita: | 0,2% |
? Polyfenoly: | 613 mg/kg |
Polyfenoly rozpätie: | viac ako 500 mg/kg |
Zber: | jeseň/zima 2022/23 |
Objem: | 3 l |
Popis: | extra panenský olivový olej výberovej kategórie, získaný priamo z olív a výlučne mechanickými spôsobmi |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.