Octy
Ponúkame Vám výber zaujímavých octov zo sveta. Krásne chute, ktoré sa vyvinuli pri premene z vína na ocot nám otvárajú neskutočne veľa možností dochutenia jedla. Ponúkame Vám octy od juhu Španielska typu sherry, cez Montillu po Modenu a jej aceto balsamico. Takisto sme zaradili našich lokálnych výrobcov, ktorí prinášajú slovenský, prípadne český pohľad na výrobu octov.
Každý ocot má svoju charakteristiku, ukazuje na svoj pôvod v ovocí.
Najpredávanejšie

Octová hustá redukcia dosiahnutá pomalým zahrievaním pri nízkej teplote po dlhú dobu, nič pridané. Krásna plná sladko kyselkavá chuť pripomínajúca hrozienka, slivky, karamel.

Shrub predstavuje pohľad autora na techniku balzamikových zjemnených octov. V tomto prípade Václav Smolík a Ondřej Balatka ich shrub z bio jablčného muštu, jablčného octu zabalený kampotskou kurkumou, koji a zázvorom

Organický vínny ocot z regiónu Montilla - Moriles bez konzervačných látok, karamelov a plný chuti. Vyrobené zo španielskej odrody Tempranillo.

Organický vínny ocot z regiónu Montilla - Moriles bez konzervačných látok, karamelov a plný chuti. Vyrobené zo španielskej odrody Tempranillo.

12 ročné aceto balsamico v troch prevedeniach, každé dozrievalo v sude iného dreva a uchovalo si jedinečnosť konkrétnej dreviny.

Hustá redukcia z dezertného vína Pedro Ximénez dosiahnutá pomalým zahrievaním pri nízkej teplote po dlhú dobu, nič pridané. Sladká chuť pripomínajúca med, karamel, hrozienka a kávu.