Moje obľúbené husté aceto balsamico. Tento balzam predstavuje spojenie pomaly vareného muštu zo slnkom sušeného hrozna a zrelého octu, ktoré spolu zrejú minimálne 12 rokov v storočných sudoch.
Moje obľúbené husté aceto balsamico. Tento balzam predstavuje spojenie pomaly vareného muštu zo slnkom sušeného hrozna a zrelého octu, ktoré spolu zrejú minimálne 12 rokov v storočných sudoch.
Perly z tmavého balsamica. Molekulárna gastronómia, výborný doplnok na mozzarellu, rybu, kačacie prsia a divinu. Dodá výborný jemne kyslý element do jedla.
Koncentrovaný hroznový mušt “Saba” dlho varený a redukovaný na otvorenom ohni. Je to hlavná zložka a základ pre Aceto Balsamico, k nemu sa pridáva dlhoročný vínny ocot.
Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií