Vínne octy
V tejto kategórii nájdete octy, ktoré vznikli fermentovaním vína na ocot pôsobením octových baktérií. Pridal som sem octy z červeného vína, sherry octy a podobné. V octoch typu sherry môžete cítiť silné pôsobenie oxidácie z dubových sudov, v ktorých najskôr zrelo roky víno a následne po preoctovaní zrel aj ocot solera metódov. Metódy výroby týchto nádherných tekutín sú rôzne a sú vlastne takým rukopisom každého jedného výrobcu v duchu zachovania tradície, ale aj vloženia seba a svojho pohľadu do nej.
Najpredávanejšie
Octová hustá redukcia dosiahnutá pomalým zahrievaním pri nízkej teplote po dlhú dobu, nič pridané. Krásna plná sladko kyselkavá chuť pripomínajúca hrozienka, slivky, karamel.
Organický vínny ocot z regiónu Montilla - Moriles bez konzervačných látok, karamelov a plný chuti. Vyrobené zo španielskej odrody Tempranillo.
Tradičný organický ocot z regiónu Montilla - Moriles v štýle sherry octov, vyzretý na dreve, bez konzervačných látok a plný chuti. Vyrobené solera metódou z ekologických vín Pedro Ximénez, pri ktorých sa využívajú iba vlastné prirodzené kvasinky.
Tradičný organický ocot z regiónu Montilla - Moriles v štýle sherry octov, vyzretý na dreve, bez konzervačných látok a plný chuti. Vyrobené z oxidačne zrejúcich ekologických vín Oloroso, pri ktorých sa využívajú iba vlastné prirodzené kvasinky.
Tradičný organický ocot z regiónu Montilla - Moriles v štýle sherry octov, vyzretý na dreve, bez konzervačných látok a plný chuti. Vyrobené z oxidačne zrejúcich ekologických vín Oloroso, pri ktorých sa využívajú iba vlastné prirodzené kvasinky.
Tradičný organický ocot z regiónu Montilla - Moriles v štýle sherry octov, vyzretý na dreve, bez konzervačných látok a plný chuti. Vyrobené solera metódou z ekologických vín Pedro Ximénez, pri ktorých sa využívajú iba vlastné prirodzené kvasinky.
Organický vínny ocot z regiónu Montilla - Moriles bez konzervačných látok, karamelov a plný chuti. Vyrobené zo španielskej odrody Tempranillo.