Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií
Myšlienka talianskeho balzamikového octu si našla v Čechách svoju vlastnú autentickú variantu. Vašek Smolík si volí nepasterizovaný a nesírený dlho redukovaný jablčný mušt, ktorý mieša s jablčným octom aby vznikol tento krásny balzamikový jablčný ocot.
Zaujímavá kombinácia bio vínneho octu, jablčného remeselného octu a hrušiek. Oceterie, teda Vašek Smolík predstavuje návrat k svetovému remeslu octov spolu s regionálnymi vplyvmi z Českej republiky.
Shrub predstavuje pohľad autora na techniku balzamikových zjemnených octov. V tomto prípade Václav Smolík a jeho shrub z bio jablčného muštu, jablčného octu zabalený kampotskou kurkumou, koji a zázvorom