Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií
Moje obľúbené husté aceto balsamico. Tento balzam predstavuje spojenie pomaly vareného muštu zo slnkom sušeného hrozna a zrelého octu, ktoré spolu zrejú minimálne 12 rokov v storočných sudoch.
Lahodné aceto balsamico pre každodenné používanie v kuchyni. Kyselinka-sladkosť-drevo. To sú jeho charakteristiky, ktoré dodajú tú správnu chuť do Vášho jedla či už do varenia alebo na tanier.
Moje obľúbené husté aceto balsamico. Tento balzam predstavuje spojenie pomaly vareného muštu zo slnkom sušeného hrozna a zrelého octu, ktoré spolu zrejú minimálne 12 rokov v storočných sudoch.
Moje obľúbené husté aceto balsamico. Tento balzam predstavuje spojenie pomaly vareného muštu zo slnkom sušeného hrozna a zrelého octu, ktoré spolu zrejú minimálne 12 rokov v storočných sudoch.
Krásna súhra vínneho octu, redukovanej hroznovej šťavy saba a granátového jablka - kyelinka spolu s ovocnou chuťou dá vyniknúť rizotu, grilovaným jedlám, šalátom a syrom.
Perly z tmavého balsamica. Molekulárna gastronómia, výborný doplnok na mozzarellu, rybu, kačacie prsia a divinu. Dodá výborný jemne kyslý element do jedla.
Darčekové balenie s tromi predstaviteľmi tradičných balzamických octov z Modeny. 100ml fľašky 6, 8 a 12 ročného aceto balsamico od Giuseppe Giusti, najstaršieho aktívneho výrobcu balzamík na svete.
Koncentrovaný hroznový mušt “Saba” dlho varený a redukovaný na otvorenom ohni. Je to hlavná zložka a základ pre Aceto Balsamico, k nemu sa pridáva dlhoročný vínny ocot.
Vínny ocot z dubového sudu, kde pobudol po dobu 25 rokov. V jeho silnej chuti nájdeme krásne drevnaté tóny, čo z neho robí veľmi zaujímavú ingredienciu.