Octy
Ponúkame Vám výber zaujímavých octov zo sveta. Krásne chute, ktoré sa vyvinuli pri premene z vína na ocot nám otvárajú neskutočne veľa možností dochutenia jedla. Ponúkame Vám octy od juhu Španielska typu sherry, cez Montillu po Modenu a jej aceto balsamico. Takisto sme zaradili našich lokálnych výrobcov, ktorí prinášajú slovenský, prípadne český pohľad na výrobu octov.
Každý ocot má svoju charakteristiku, ukazuje na svoj pôvod v ovocí.
Najpredávanejšie
Výpis produktov

Organický vínny ocot z regiónu Montilla - Moriles bez konzervačných látok, karamelov a plný chuti. Vyrobené zo španielskej odrody Tempranillo.

Octová hustá redukcia dosiahnutá pomalým zahrievaním pri nízkej teplote po dlhú dobu, nič pridané. Krásna plná sladko kyselkavá chuť pripomínajúca hrozienka, slivky, karamel.

Organický ocot z regiónu Montilla - Moriles v štýle sherry octov, vyzretý na dreve, bez konzervačných látok a plný chuti. Vyrobený z fortifikovaného vína typu "fino"

Tradičný organický ocot z regiónu Montilla - Moriles v štýle sherry octov, vyzretý na dreve, bez konzervačných látok a plný chuti. Vyrobené z oxidačne zrejúcich ekologických vín Oloroso, pri ktorých sa využívajú iba vlastné prirodzené kvasinky.

Tradičný organický ocot z regiónu Montilla - Moriles v štýle sherry octov, vyzretý na dreve, bez konzervačných látok a plný chuti. Vyrobené solera metódou z ekologických vín Pedro Ximénez, pri ktorých sa využívajú iba vlastné prirodzené kvasinky.

Shrub predstavuje pohľad autora na techniku balzamikových zjemnených octov. V tomto prípade Václav Smolík a Ondřej Balatka ich shrub z bio jablčného muštu, jablčného octu zabalený kampotskou kurkumou, koji a zázvorom

Organický vínny ocot z regiónu Montilla - Moriles bez konzervačných látok, karamelov a plný chuti. Vyrobené zo španielskej odrody Tempranillo.

Tradičný organický ocot z regiónu Montilla - Moriles v štýle sherry octov, vyzretý na dreve, bez konzervačných látok a plný chuti. Vyrobené solera metódou z ekologických vín Pedro Ximénez, pri ktorých sa využívajú iba vlastné prirodzené kvasinky.